5. srpnja 2019. admin

Akcijska ponuda Popsocket – APIOS benzinski servisi

Trenutno je, na benzinskim servisima APIOS, u tijeku Akcijska Ponuda na proizvode iz naše distribucije a radi se o POPSOCKET držačima.

Akcijska ponuda traje od 01.07. – 31.07. 2019 ili do isteka zaliha po jedinstvenoj cijeni od 79,00 kn po jednom Popsocket-u.

Lokacije APIOS benzinskih servisa možete vidjeti OVDJE ili OVDJE

Što je POPSOCKET?

Jeste li vidjeli jedan od onih čudnih kružnih diskova koji se nalaze na stražnjoj strani nečijeg pametnog telefona?

Velike su šanse da je to Popsocket. Trenutno su iznimno popularni, pogotovo kod mlađe publike. Ali što su Popsockets i za što se koriste?

Oni su plastični krugovi koji se pričvršćuju na stražnji dio pametnog telefona (ili njegove maskice) ljepilom za višekratnu upotrebu. Dvaput se mogu izvuć i izgledaju kao mala harmonika. Lako ih je ukloniti.

Najočitija upotreba Popsocket-a je dodatno prianjanje pametnog telefona u ruci. To je osobito korisno za veće pametne telefone. Ako Vam pametni telefon često ispada iz ruke, ili imate manje ruke i teško držite telefon a da Vam je siguran, Popsocket je idealno rješenje za Vas.

Za one koji često nose pametni telefon u ruci, Popsocket im dopušta da obmotaju dva prsta oko njega, čineći da telefon izgleda kao da lebdi u ruci. Ovako dobivaju brži pristup svom telefonu i uvijek su spremni za korištenje fotoaparata.

APIOS Popsocket

Tagged: , , ,

JAVITE NAM SE!

Javite nam se, povežite se s nama, postanite partner, pitajte što Vas zanima a mi ćemo Vam rado odgovoriti.