8. lipnja 2018. admin

G&BL – Connect Your Passions

G&BL je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju i distribuciju kabela i pribora za Audio-Video, IT i Smartphone. Veliki portfelj proizvoda i najveća predanost stalnom istraživanju za inovativnost i visoku kvalitetu definiraju marku G&BL iz 1979. godine, od kada je osnovana do danas i pretvorila ga u međunarodno priznato ime.

Njihovi inženjeri dobro znaju da je izvedba sve, stoga tri jednostavna atributa moraju definirati sve njihove proizvode: Kvaliteta, Inovacija i Dizajn.
Naš je cilj pružiti klijentima proizvode visoke kvalitete koji će im omogućiti da u potpunosti dožive emocije koje današnja tehnologija nudi.

AUDIO
G&BL je razvio najopsežniju ponudu kabela kako bi zadovoljio sve potrebe domaćeg i profesionalnog kućnog kina i Hi-Fi audio sustava. Analogni i digitalni priključci za različite uređaje izvode profesionalni kabeli proizvedeni s visokokvalitetnim materijalima i inovativnim tehnikama proizvodnje.

VIDEO i ANTENA
G&BL je uvijek bio vodeći u području video veza zahvaljujući naprednom inženjerstvu i korištenju najboljih tehničkih rješenja i materijala koji su dostupni. Digitalni HDMI i DVI kabeli visoke rezolucije oduvijek su bili njihova osnovna djelatnost pružajući široku paletu proizvoda, od kojih su neki još ručno izrađeni u Italiji.

ZIDNI NOSAČI ZA TV

G&BL ulaže velike napore ulaganjem u istraživanje i razvoj novih rješenja u skladu s trendovima na tržištu. To uključuje inženjering novog asortimana revolucionarnih sustava za zidnu ugradnju, kao i ažuriranje postojećih u skladu s modernom ambijentalnom arhitekturom i najnovijom tehnologijom za nove LCD i LED televizore, ultra tanak ili zakrivljen.

ČIŠĆENJE

G&BL je razvio kompletan asortiman pribora u sektoru čišćenja. Ovisno o tehnologiji, sektoru i materijalima, nude se različita rješenja za čišćenje svih modernih uređaja.

IT TEHNOLOGIJA

G&BL je uvijek bio vješt u području informacijske tehnologije predlažući inovativna rješenja i ostati relevantan sa svim najnovijim tehnologijama. Mogu pružiti sve kabele i pribor za povezivanje računala i prijenosnih računala s većinom perifernih uređaja kao što su pisači, monitori, napajanje, memorija i još mnogo toga.

SMART

G&BL je član programa Apple MFi licenciranja. G&BL je nedavno ušao u svijet mobilnih uređaja i već se uspostavio kao mjerilo na tržištu dodataka za smartphone. Uvođenje novih tehnologija kao što su Soft touch, USB tip C i reverzibilni USB među prvima na tržištu dokazuju da namjeravaju postati referentna točka u kompatibilnom segmentu pribora.

WEBSHOP

PARTNERI

Tagged: , , , , ,

JAVITE NAM SE!

Javite nam se, povežite se s nama, postanite partner, pitajte što Vas zanima a mi ćemo Vam rado odgovoriti.