Bluetooth Stereo Slušalice TRUE GO In-ear

Koje bežične slušalice za mobitel odabrati za trening

Bežične slušalice za mobitel u današnje doba su nezamislive a da pritom ne odgovaraju za trening, bavljenje sportom. Probali smo napraviti recenzije nekih kvalitetnih brendova kako bi odgovorili koje su nama najbolje.

Jays m-Seven Bluetooth Stereo Slušalice

Jays m-seven slušalice za trening
Jays m-Seven True Wireless slušalice za trening

M-Seven True Wireless pripada seriji Jays motion (m). Dobivene su specifikacije koje ga čine savršenim suputnikom kada se radi o sportu(treningu). M-Seven True Wireless otporan je na znoj i ima IPx5 ocjenu što omogućava šetnje i vježbanje tijekom kišnih dana.

Opremljen kontrolama osjetljivim na dodir na oba dijela uha, m-Seven True Wireless nudi široku količinu funkcija, poput upravljanja popisom pjesama, glasnoće i telefonskih poziva dodirom na uhu. Glasovna kontrola omogućuje vam brze glasovne naredbe sa Siri i Google Assistantom.

Nema žica, čista sloboda, bez obzira jeste li svakodnevno na putu, teretani, terenu ili na izletu. M-Seven True su lagane i izrađene kako bi bile udobne i učvršćene u ušima.

Ergonomski i tanak dizajn omogućuje malim komadima ušiju da se čvrsto uklapaju u oblik vašeg uha, a da se pri tome ne osjećaju glomazno ili nestabilno.

Dolaze u različitim bojama :

38 sati traje baterija sa punjačem
Jednokratno punjenje postavljeno vam je na čak 9,5 sati bežične reprodukcije. To je dovoljno da vas povede preko Atlantika, a i da odradite trening :).

Kućište uključuje tri dodatna punjenja, što omogućuje ukupno 38 sati bežičnog igranja s vašim pravim bežičnim ušima.

Naše recenzije za bežične slušalice za mobitel za trening koje smo testirali(2):

Trčao sam stazom, pješačio, radio na svom dvorištu, dizao utege i gledao youtube na svom prijenosnom računalu, sve to sam radio kako bi testirao bežične slušalice za vježbanje.

Jays m-seven slušalice:

 1. Prezadovoljan sam bio zvukom, kavlitetom ocjena(1-10): 9
 2. Vrijeme trajanja baterije ocjena(1-10): 10
 3. Razgovori preko slušalica ocjena(1-10): 8 – malo lošija komunikacija, pogotovo ako ste u prometu, dali zbog bežičnog spajanja iako moj mobitel nema bluetooth 5.0 pa možda i to koći
 4. Udobnost ocjena(1-10): 8 – duže korištenje, preko 5 sati postanu manje udobne
 5. Odnos cijene(969kn) i kvalitete ocjena: 8 malo su preskupe za slušalice
 6. Ukupna ocjena(1-10) 9

Defunc Bluetooth Stereo Slušalice TRUE GO

bežične slušalice za mobitel
Defanc bluetooth slusalice

Defunc TRUE GO model namijenjen je osobi koja voli kvalitetan zvuk i jednostavnost komuniciranja, gdje se ušne školjke mogu udobno držati u uhu tokom dugog razdoblja. TRUE GO odlikuje se jedinstvenim, vlastitim razvojem, dizajniranim MultiTip ™ zasnovanim na željama kupaca. MultiTip kombinira funkcije za kvalitetnije slušanje glazbe i bavljenja sporta, komunikacije gdje se ističe bolji zvuk, sigurnost i udobnost.

U vrijeme kada sve više bluetooth slušalice preuzimaju tržište Defunc je izbacio ovaj model koji jako liči na Apple-ov AirPods, ne samo da su pristupačne cijenom(350kn, za razliku od Appleovih koje koštaju preko 1000kn), već i specifikacijom od 14h playtime, upravljane na dodir, snažan i kvalitetan zvuk, bluetooth 5.0, dizajn …

Recenzije za Defunc true go slušalice za trening:

 1. Prezadovoljan sam bio zvukom, kavlitetom ocjena(1-10): 10
 2. Vrijeme trajanja baterije ocjena(1-10): 10
 3. Razgovori preko slušalica ocjena(1-10): 8 – lošiji zvuk nego što je slučaj kada se sluša Youtube…
 4. Udobnost ocjena(1-10): 10 – duže korištenje, imate osjećaj kako da ih ne nosite
 5. Odnos cijene(350kn) i kvalitete ocjena: 10 malo su preskupe za slušalice
 6. Ukupna ocjena(1-10) 10