DNEVNE NOVOSTI

SMS Aktualnosti

Čitajte novosti Zadnja vijest
Unmute

G&BL zidni nosači za TV LCD/LED/PLAZMA

Stigli su novi zidni nosači za TV LED/LCD i PLAZMU!! G&BL kao pouzdana firma koja proizvodi sigurne i učinkovite zidne nosače izbacila je na tržište još kvalitetnije i sigurnije proizvode.
Njih možete pronaći u našem asortimanu proizvoda kao i kod naših partnera. Opširnije

Shine kolekcija!

PURO je stil i inovacijske tehnologije stručno kombinirao u ovoj jedinstvenoj kolekciji: Shine maskica savršen je modni dodatak kako bi zaštitili svoj smartphone sa stilom, zahvaljujući glitter efektu i elegantnim bojama. Don’t cover, dress Up!! Dostupno u više boja za iPhone, Samsung i Sony Xperia!

Impact Pro zaštita

Zahvaljujući kombinaciji između tehnološkog istraživanja i iskustva stručnjaka zaštite, PURO je dizajnirao novu liniju proizvoda koja nudi novu ultra zaštitu!  Spajanje tih tehnološki naprednih materijala nam daje, ne samo mogućnost priznavanja američkog vojnog standarda, već i dobivanje SGS certifikata za padove sa većih visina. PURO je uspio proizvesti najizdržljiviju zaštitu za iPhone i to po vojnim standardima. Zaštitite svoj uređaj i osjetite sigurnost uz PURO!

Bežični punjač

Najbolja tehnologija, moderan dizajn i snažna pozornost prema najnovijim trendovima: zahvaljujući ovim osobinama PURO je u mogućnosti predložiti proizvode koji odgovaraju na potrebe svih osjetljivih kupaca. Novi Bežični punjač u potpunosti predstavlja takav prijedlog: inovativan i estetski dodatak koji omogućuje da uštedite vrijeme u svakodnevnom životu! NOVO!!!!!

 

Distribucija G&BL proizvoda

Sretni smo što se možemo pohvaliti s novom distribucijom proizvoda prestižne talijanske tvrtke G&BL- Connetti le tue passioni. G&BL je referentna točka europskog tržišta proizvoda za reprodukciju audio signala, video kablova, Hi-Fi tehnologije, informatike, te u novije vrijeme, dodataka za pametne telefone i tablete. Opširnije

JAVITE NAM SE!

Javite nam se, povežite se s nama, postanite partner, pitajte što Vas zanima a mi ćemo Vam rado odgovoriti.