Smart Mobile Solution d.o.o. bavi se distribucijom pribora i dodataka za većinu elektroničkih uređaja široke potrošnje kao što su: smartphone-ovi, iPhone-ovi i drugi mobiteli kao i tableti, playeri i ostali uređaji (desktop računala i laptopi). Isto tako bavi se i servisom mobilnih uređaja i tableta (zamjena ekrana, stakla konektora punjena i drugi elektronički popravci) te računala i srodnih uređaja. Osim toga nudimo i usluge web dizajna (web stranice, webshopovi i druga web rješenja) te usluge digitalnih promocija.

Kao dobro pozicionirana tvrtka na tržištu ostvarujemo izvrsne rezultate u distribuciji kroz naše partnere koji uz našu stručnu podršku i različite druge pogodnosti plasiraju našu robu kroz vlastite trgovine i webshopove. Kroz prikupne točke naših partnera zaprimamo elektroničke uređaje na servis i na taj način održavamo i taj segment pogodnosti kako za nas tako i za naše partnere.

Distributeri smo više brand-ova Premium opreme koji su prepoznati na našem tržištu kao i u Europi i šire. Time smo pokrili kompletni dio tržišta sa opremom za mobilne uređaje, računala i laptope.

BRANDOVI

Da bismo osigurali kvalitetu i garanciju sigurnosti odlučili smo distribuirati premium brendove koji svojim imenom i certifikatima stoje iza svojih proizvoda. Premium oprema nije samo osjećaj sigurnosti i garancija kvalitete, ona je dokaz da se sigurnost i kvaliteta može nabaviti uz prihvatljive cijene.

Trudimo se da u našoj ponudi stalno budu prisutni proizvodi koji odgovaraju Vašim modelima smartphone uređaja ali smo i univerzalnim proizvodima pokrili tržište manje poznatih brendova. I u budućnosti ćemo nastojati zadržati i poboljšati te vrijednosti kako bi naši kupci ostali vjerni proizvodima koje se isplati kupiti.

Kablovi i minimalna oprema postali su svakodnevna potreba svakog čovjeka. Televizori, audio uređaji, smartphone-ovi i računala potreba su svakog čovjeka i kroz to smo osigurali visoko kvalitetnu opremu s kojom će ti uređaji funkcionirati sigurno i stabilno.

AUDIO – audio kablovi, konektori, adapteri, slušalice i ostala oprema.
VIDEO – Video kablovi, konektori, adapteri i ostala oprema.
SMARTPHONE – Kablovi za smartphone uređaje, punjaći, slušalice i ostala oprema, maskice, vodonepropusne torbice i drugo
RAČUNALA – Kablovi za računala, adapteri, konektori, mrežna i ostala oprema.

POSTANITE PARTNER

Osnovni nam je cilj širiti mrežu partnera i distribuirati naše proizvode uz zajedničke benefite koji se pružaju. Takva umrežena prodaja dio su našeg svakodnevnog poslovanja kao i stalna potreba da takvom prodajom pokrijemo područje Hrvatske, EU i ostalih zemalja. Trenutačna lista partnera.

KOJE SU PREDNOSTI I DOBITI?

Ulaskom u partnerski odnos s nama dobiti ćete:

1. vrhunske proizvode po povoljnim cijenama
2. etablirane brandove s jamstvom
3. brzu i povoljnu dostavu robe
4. presales i postsales support
5. stalne promocije i akcije
6. webshop i b2b
7. servisnu i tehničku podršku

Partneri su naša briga i naš veliki tim kroz koji distribuiramo proizvode do krajnjih kupaca. Budite dio tog tima i ostvarite mogućnost profesionalnog napredovanja uz financijsku dobit. Javite nam se, postanite partner , naša edukacija i marketinška podrška pomoći će Vam da lakše i kvalitetnije prodate naše proizvode. Čekamo Vas!

 

JAVITE NAM SE!

Javite nam se, povežite se s nama, postanite partner, pitajte što Vas zanima a mi ćemo Vam rado odgovoriti.